Varmrätter
- Örtgrilljerad helleflundra med boullabaisegrönsaker & skaldjurshollandaise Dagspris

- Ört & brödstekt lax med ljummen sallad på färskpotatis samt vit & grön sparris serveras med gräslökshollandaise 160:-

- Kryddstekt oxrygg med cremé på rostad charlottenlök vispat tryffelsmör & rödvinsmörsås 180:-
- Pepparglacerad oxfilé med rostad palsternacka, karamelliserad cognac & grönpeppargräddsås
samt potatiskaka med örter & parmesan
Dagspris

- Hängmörad kalvrygg med sallad på råstekt sparris, sockerärtor& kvisttomat, potatisterrine smaksatt
med öländsk kryddost samt krämig portvinsky
190:-
- Örtgrillad lammrygg på ben & hemgjord lammkorv serveras med rosmarinsås samt potatisbakelse
smaksatt med getost från Hagelstad
185:-
- Svartpepparglacerat hjortinnanlår, marinerade svartrötter & syrlig päronchutney, potatisterrine med
pumpa och squash samt fläderbärsgräddsky
195:-
- Pepparglacerat ankbröst med inlagda öländska primörer, citrusdoftande dragongräddsky samt potatisbakelse kryddad med färska örter 180:-
- Örtbakad fläskfilé samt potatispuré smaksatt med bacon & gräslök serveras med provencalsk ostcremé & rödvinsås 150:-

      peter karp 070-730 20 47 | anders danielsson 070-575 11 10 | © Capasys production- 2017