Varför välja oss? Vi är två borgholmskillar som startade Aptit Öland catering med målsättning att ta vara på de öländska råvarorna med internationella influenser.  Aptit öland är dit ni skall söka er om kvalitet, gott bemötande, glädje och profession är vad ni söker. Tillsammans har vi 40-års erfarenhet av catering och restaurang.

Vilka är vi? Anders Danielsson, stjärnkock med ett brinnande intresse för jakt och fiske. Har genuin kunskap med lång branscherfarenhet där han bland annat har hackat lök på Restaurang Lejontornet i Sthlm, Sergel Plaza Sthlm, Royal Viking-Sthlm, 6 års utlandstjänst  som matkonsult i Lettland, gästspel på Grythyttans gästgiveri mm.

Peter Karp, stjärnkock och krögare på restaurang Slottshöjden vid Borgholms slott. Att leverera kvalité genom hela upplevelsen som består av mat, miljö och service och ett trevligt bemötande är ledstolpar i  Peters filosofi. Har tävlingsmeriter från Årets kock och Guldfisken. Har bränt kastruller på Hotell Borgholm hos Karin Fransson, Eric´s i Gamla stan-Sthlm, Fjäderholmarnas Krog-Sthlm, LeVillage-Gbg, drivigt krog 4 år i Moskva mm.

Prisvärt? Jämför gärna våra priser med andra catering företag. Vi lovar att vi är prisvärda med tanke på den höga kvalitén på mat & service som vi levererar.

Råvaror?
Vi använder oss endast av färska råvaror, och i mån av tillgång köper vi samt grönsaker från våra lokala producenter.

Var finns vi? Vårat cateringkök ligger ett stenkast från Borgholms slott i anrika Restaurang Slottshöjdens lokaler. Detta gör att vi är speciellt oslagbara i pris och kvalité för arrangemang och bröllop på Borgholms slott.

Ingår porslin och uppläggningsfat? Uppläggningsfat till bufféer ingår alltid i priset. Allt övrigt porslin som ni önskar skräddarsyr vi paket för just ert bröllop/fest.

Vill ni ha maten levererad till er festlokal? Startavgift 200:- plus 65:- / mil

Vad kan vi hjälpa er med?
Leverans av mat, servering och köks personal på plats. Blommor, dekorationer, glas, porslin, linne, fotograf, rum att hyra, biluthyrning, rockband , discjockey. Söker ni annan professionell hjälp kontakta oss gärna.

Vill ni ha hjälp med serveringspersonal? Vi brukar rekommendera en serveringspersonal per 25 gäster vid buffé (varmrätt) och vid sittande middag en servis per 15 gäster. Serveringspersonal samt kockar? ring för pris info.

Behöver ni Linne ? Vita linnedukar samt linneservetter finns att hyra.

Har ni andra frågor eller önskemål om råvaror, ändringar i menyn, personal etc. är det bara att höra av sig. Vi kan givetvis ge andra menyförslag och skräddarsy ert bröllop/fest efter era speciella önskemål.

Vid beställning av buffé har vi ett minimum krav på 25 personer. Här på sidan finns ett antal bufféförslag som du kan välja mellan. Vi kan också göra andra rätter som buffé om du har speciella önskemål eller idéer. Under fliken "buffé" kan du se vad som finns att välja mellan.

Vi kan ordna allt!


      peter karp 070-730 20 47 | anders danielsson 070-575 11 10 | © Capasys production- 2017